Your search results

Ulla Laksø Opsætning (IKKE SLET)

Filmbyen 30 ejes af Zentropa. Bygningen er på 602m2 og er opdelt i to enheder. Den ene anvendes af Zentropas administration.

Den anden del er på ca. 240 m2 og anvendes lejlighedsvis ud til filmproduktioner. Her udlejes 2 sammenhængende kontorer/showroom/let lager.

Lejemålets nettoareal er ca. 66 m2. Lejemålet bruttoareal, inkl. gangareal, køkken og toiletter er ca. 85 m2.

Lejemålet er meget lyst og hvidmalet. Det store rum har gråt epoxymalet gulv. Det mindre rum har parketgulv. Lejemålet overtages i nuværende stand.

Der er adgang til lejemålet via fælles indgang og et gennemgående gangareal. Fra gangarealet er der adgang til fælles køkken med køleskab og opvaskemaskine. Endvidere har lejemålet angang til 2 af bygninens toiletter.

Lejemålet er beliggende i ”den Gule By” som er et sammenhængende område i Avedørelejren. Vejen hedder Filmbyen og her bor filmselskabet Zentropa. Ud over Zentropa er der en del andre kreative virksomheder samt service- og handelsvirksomheder.

Der er mulighed for frokostordning i Zentropas hovedsæde i Filmbyen 22, kaldet ”plejehjemmet”. Det koster 50 kr. pr. frokost pr. person, inkl. moms. Det er muligt at tegne sig for en fast ordning, Så bliver det lidt billigere.

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.