Your search results

Din erhvervs mægler

Mød din erhvervs mægler

Billede af erhvervs mægler Ulla Laksø og Tine Laksø

Laksø Erhverv er et uafhængigt mæglerfirma med erfaring, bredde og dybde.

Vores formål er at skabe kreative løsninger, stærke relationer og professionelle resultater.

Laksø Erhverv er specialiserede i:

  • Salg af erhvervsejendomme
  • Udlejning af erhvervslokaler
  • Vurdering af ejendomme og lokaler
  • Projektudvikling og projektstyring
  • Virksomhedssalg og afståelse

Vi ser hver opgave som et 360 projekt. Når I kommer til os, vurderer vi om jeres ejendom eller projekt har uudnyttet potentiale og kommer med forslag til hvordan vi kan skabe værditilvækst.

Bliv set!

Vi sørger for, at I bliver set af de rigtige. Jeres ejendom eller projekt bliver præsenteret på ejendomstorvet.dk, Danmarks største erhvervsportal, og vises her på vores hjemmeside, både som emne og gennem vores SEO-artikelsamling. Vi arbejder målrettet med Google Adwords, netværk og meget andet.

Kvinderne bag

Bag Laksø Erhverv, står erhvervs mægler Ulla Laksø og marketing ansvarlig Tine Laksø.

Ulla er ejendomsmægler MDE. Ulla har også gennemgået hele uddannelsen som Diplomvaluar, som er en forholdsvis ny og specifik erhvervs mægler uddannelse. Uddannelsen indeholder bl.a. vurdering af igangværende virksomheder og internationale vurderingsprincipper.

Billede af Ulla Laksø - erhvervs mægler

Ulla har mange års erfaring som erhvervs mægler og har gennemført utallige udlejninger af erhvervslokaler samt alle typer af salg- og vurderinger af erhvervsejendomme, primært i Nordsjælland og Vestegnen/Storkøbenhavn.

Ulla har et stort netværk og skaber gennem troværdighed og flid mange resultater. Hun har gennem årene opnået et stort referencegrundlag. Her er én af dem:

Jeg lærte Ulla at kende, da jeg skulle udleje en del erhvervsarealer i Filmbyen i Avedøre.

Hendes direkte og ukomplicerede tilgang til krøllede problemstillinger, hendes retskafne og ærlige væsen og no bullshit facon uden at være irriterende, var elementer der overbeviste mig om at hun skulle indtage en central plads i mine ejendomsdispositioner.

Ulla og jeg har, foruden udlejning og realisering af en del ejendomme, også i fællesskab udviklet et areal på 12.000 m2 med 47 boliger Avedøre, som vi førte frem til vedtaget lokalplan og derefter kunne afsætte til en egentlig developer.

Vi fortsætter samarbejdet omkring et 150.000 m2 jordareal i Herfølge, hvor vi forventer at opføre en mindre by baseret på fællesskab og selvforsyning.

Hun er ganske enkelt enestående. Hop kun trygt i hendes favn.”

Peter Aalbæk Jensen

Tine Laksø er uddannet Cand.soc. i kommunikation og business administration. Tine har løbende videreuddannet sig i digital markedsføring.

Billede af Tine Laksø - erhvervsmægler Laksø Erhverv

Tine står for al markedsføring, også den digitale. Fordi vi har den kompetence ”in-house”, kan vi f.eks. tilbyde jer at opsætte Google Ads på jeres lejemål/ejendomme, uden ekstra beregning.

Ud over markedsføring, holder Tine også snor i alt det administrative.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Laksø Erhverv er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er Laksø Erhverv omfattet af relevant og tilstrækkelig forsikrings- og garantiordning. Endvidere er Laksø Erhverv underlagt Dansk Ejendomsmæglerforenings retningslinjer for moral og etik.

Yderligere oplysninger om Dansk Ejendomsmæglerforening kan findes på: www.DE.dk.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening får Laksø Erhverv løbende et professionelt samt fyldestgørende og relevant informationsgrundlag indenfor hele ejendomsmægler og erhvervs mægler branchen. Alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening er underlagt løbende krav til uddannelse.

Laksø Erhverv tager medlemskabet af Dansk Ejendomsmæglerforening meget seriøst. I har således den bedste garanti for til stadighed, at kunne få kvalificeret og opdateret rådgivning.

Yderligere oplysninger om Dansk Ejendomsmæglerforening kan findes på: www.DE.dk.

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.