Your search results

Tværstræde 14C, 3600 Frederikssund

Månedlig leje: 3.600 kr.
Sags nr: Tværstræde 14C
Areal: 16 m2
Årlig leje/m2
Årlig driftudgift
Årlig driftudgift/m2
Adresse: Tværstræde 14C
Post nr: 3600
Område:
Type:

Kontor til 1-2 personer i spændende kontorfællesskab centralt i Frederikssund

Lokalet er lyst og overtages med nymalede vægge, sorte tæppefliser og loftarmaturer. Der er støjdæmpende plader i loftet. Vægge og adgangsdør til fællesarealet er ligeledes lydisolerede.

Lejemålet er den del af et Kontorhotel på i alt 125 m2 som er indrettet med 4 lydisolerede cellekontorer.

Lejemålet har adgang fælles tekøkken, toilet og et møbleret mødelokale/spiseplads med pænt bord og 4 stole.

Lejen er en bruttoleje inkl. drift, som indeholder varme, el, vand og rengøring af fællesarealer.

Lejen indeholder også adgang til fællesfaciliteter i kontorhotellet på 1. sal, som omfatter stort møderum til ca. 30 personer, køkken, toiletter samt kopirum. Lejemålet er ledigt og indflytningsklart.

 

Miljøet i Tværstræde 14 C

Bliv en del af et spændende og aktivt miljø, hvor der i forvejen bor erhvervs- og boligmægler (Laksø Erhverv / Laksø Bolig), markedsføring/reklamebureau (Foli) samt coaching i sund livsstil (LifeStyle Bodyfactory).

 

Beliggenhed

Ejendommen er centralt beliggende i Frederikssund tæt ved gågaden (ca. 100m) og i gåafstand til S-tog med forbindelse til København.

Frederikssund Kommune som har ca. 45.000 indbyggere. Frederikssund er en flot og gammel købstad med et charmerende fjordmiljø og flere lystbådehavne.

Frederikssund er et område med stor vækst og et attraktivt sted at drive erhverv med en dynamisk og meget aktiv erhvervsforening.  Området har også gode handlemuligheder med shoppingcenteret ”Sillebroen” som er Nordsjællands største shoppingcenter.

Området er blevet styrket med en ny højbro til Hornsherred og en omfattende udvidelse af tilkørselsforholdene.

Det forventes også, at den nuværende Frederikssund-motorvej som starter ved Motorring 3 i Rødovre, bliver forlænget helt til Frederikssund.

 

Parkering

Ejendommen har gode parkeringsmuligheder med 2 timers fri parkering. Der er mulighed for at købe en eller flere p-licenser.

 

Ønsker du mere information om lejemålet, kan du bestille et prospekt direkte her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os.

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.