Your search results

Tværstræde 14C, 3600 Frederikssund

Månedlig leje: 3.600 kr.
Sags nr: Tværstræde 14C
Areal: 15 m2
Årlig leje/m2
Årlig driftudgift
Årlig driftudgift/m2
Adresse: Tværstræde 14
Post nr: 3600
Område:

Kontor i velfungerende erhvervsejendom med central beliggenhed i centrum

Kontoret er lyst og hyggeligt. Det overtages med nymalede vægge, sorte tæppefliser og loftarmaturer. Der er egen direkte udgang fra kontoret. Det kan også bruges til let lager.

Kontoret er den del af et selvstændigt lejemål i stueplan på i alt 125 m2., med 4 lydisolerede cellekontorer.

Lejemålet har adgang til fælles tekøkken, toilet og et mindre møbleret mødelokale/spiseplads med nyt bord og 4 stole.

Lejen indeholder også adgang til fællesfaciliteter i kontorhotellet på 1. sal, som omfatter stort møderum til ca. 30 personer, køkken samt kopirum. Lejemålet er ledigt og indflytningsklart.

Lejen er en bruttoleje inkl. drift, som indeholder varme, el, vand og rengøring af fællesarealer.

 

Ejendommen

Ejendommen er yderst velholdt og præsentabel med synlig beliggenhed. Den er centralt beliggende tæt ved gågaden (ca. 100m) og i gåafstand til S-tog med forbindelse til København. Det tager ca. 40 min.

Som det fremgår i pressen bliver området yderligere styrket med en ny højbro til Hornsherred og en omfattende udvidelse af tilkørselsforholdene. Broen bliver indviet af Kronprinsesse Mary den 28. september 2019.

Det forventes også, at den nuværende Frederikssund-motorvej som starter ved Motorring 3 i Rødovre, bliver forlænget helt til Frederikssund.

 

Parkering

Der er parkeringspladser med 2 timers gratis parkering tilknyttet ejendommen. Det er også muligt at tilkøbe en eller flere p-licenser.

 

Ønsker du mere information om lejemålet, kan du bestille et prospekt direkte her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os.

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.