Your search results

Sanatorievej 21, Fåborg

Pris: 6.000.000 kr.
Sags nr: Nakkeboelle
Areal: 388 m2
Årlig leje/m2
Årlig driftudgift
Årlig driftudgift/m2
Adresse: Sanatorievej 21
Post nr: 5600
Område:

Beboelsesejendom med erhverv og uden bopælspligt. Køb den helt eller delvis. Ejerne Peter Aalbæk og Lars Von Trier er indstillet på, at bibeholde en ejerandel, hvis nye ejere finder det attraktivt. De kan derudover tilføre stedet økonomi, da Jagtgården ca. en gang hvert år bliver brugt til filmoptagelser.

Peter Aalbæk Jensen og Lars von Trier har besluttet sig for at sælge deres dejlige ejendom, Nakkebølle Jagtgård. Ejendommen er opført i 1877 og har igennem årene bl.a. været brugt til mange spændende filmoptagelser. Mange af vores dygtige skuespillere har haft deres gang på stedet. Ejendommen har gennem årene gennemgået en totalrenovering, og der er bl.a. blevet installeret jord- og solvarme, der giver en rigtig fin energiøkonomi. Der er Fibernet indlagt. Ejendommen er beliggende i et utrolig skønt naturområde, omkranset af ”hav”, sø og skov, der kan nydes fra ejendommen.

De mange gode m2 fordeler sig på … Beboelse: 298 m2, Erhverv: 65 m2 + Garage (teknikrum): 25 m2.

EN HELT IGENNEM UNIK EJENDOM MED UANEDE MULIGHEDER – INGEN BOPÆLSPLIGT!

Jagtgården har mange anvendelsesmuligheder og er oplagt som tilflugtssted for firmaarrangementer, møder og seminarer samt ferieophold for trængte medarbejdere og deres familiearrangementer

Der er lavet et utal af film fra Nakkebølle Jagtgård bl.a. Susanne Biers Oscar vindende film ”HÆVNEN” og landstedet har en lang tradition for tilknytning til filmens verden. Den berømte danske filmproducent Preben Philipsen ejede stedet i 1950- og 60’erne. Så DIRCH PASSER, OVE SPROGØ, KARL STEGGER, POUL REICHARDT og andre danske ikoner har haft deres gang på jagtgården.

Jagtgården ligger gudesmukt omkranset af skov, sø og hav. Kæmpe fugletræk omgiver ejendommen og roen er overvældende. Nærmeste nabo er et ørnepar som yngler i træerne ved søen.

Der er 20 sovepladser fordelt på 8 soveværelser. Der er stor spisestue og opholdsrum, landkøkken, kombineret møderum, biograf og The køkken, 3 badeværelser med toilet og et separat toilet. Og lille bibliotek til stille stunder……

Jagtgården er opvarmet af jordvarme i kombination med solvarme, og er således særdeles økonomisk i drift.

Ejendommen er gennem årene totalrenoveret, så Jagtgården behøver ingen større reparationer i mange år.

Tjek ejendommens hjemmeside: www.nakkeboellejagtgaard.dk for flere billeder og informationer.

 

 

 

 

 

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.