Your search results

Skelstedet 2 B, 2950 Vedbæk

Årlig leje: 312.800 kr.
Sags nr: Skelstedet 2 B
Areal: 368 m2
Årlig leje/m2 850
Årlig driftudgift 43318
Årlig driftudgift/m2 121
Adresse: Skelstedet 2B
Post nr: 2950
Område:
Type:

368 m2 kontor i mindre erhvervsejendom med en attraktiv beliggenhed tæt på motorvejsnettet til København / Helsingør

Regulært lejemål i præsentabel og velholdt ejendom. Ejendommen anvendes til kontor og liberalt erhverv samt mindre lager i kælderetagen.

Lejemålet har egen præsentabel indgang i fronten af ejendommen og er eneste lejemål i stueetagen. Det er indrettet med indgangs/receptionsområde og kontorer af varierende størrelse. Endvidere køkken med stor spiseplads. Lejemålet har to toiletkerner. Den ene med kar- og brusebad. Lejemålet har brugsret til arkiv/fyrrum i kælderetagen samt egen terrasse.

Stueetagen fremstår generelt lys og indbydende med glasvæv på vægge, hvidmalede gipslofter eller Troldtekt lofter, samt nedhængte lysarmaturer og moderne vægbelysning.

Der er gode parkeringsmuligheder på ejendommens område.

Ejendommen har sortmalet træfacade (nymalet i 2018) og tagbeklædning af fibercement. I 2018 er der også installeret nyt gasfyr.

Den oprindelige bygning er opført i 1947 som bolig og erhverv. Ejendommen er tilbygget/totalt ombygget i 1989 og fremstår i dag arkitekttegnet og moderne. Af den oprindelige bygning er kun bibeholdt beboelsesdelen, som er inddraget i den nuværende bygning.

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.