Your search results

Tværstræde 14A, 3600 Frederikssund

Månedlig leje: 7.250 kr.
Sags nr: Tværstræde 14A
Areal: 116 m2
Årlig leje/m2 750
Årlig driftudgift 17400
Årlig driftudgift/m2 150
Adresse: Tværstræde 14A
Post nr: 3600
Område:

Kontor/klinik/butik med stor synlighed centralt i Frederikssund

116 m2 velbeliggende lejemål med stor synlighed og mange anvendelsesmuligheder.

Lejemålet er beliggende i stuetagen med præsentabel indgang via overdækket indgang med facade i glas og hele 4 store udstillingsvinduer.

Det er indrettet som storrumsareal og har adgang til nyt te-køkken som deles med lejer af 14B samt adgang til toilet. Overtages nymalet. Der er mulighed for ombygning/indretning samt eget toilet.

 

Parkering

Ejendommen har gode parkeringsmuligheder med 2 timers fri parkering. Der er mulighed for at købe en eller flere p-licenser.

 

Ejendom og miljø

Ejendommen er velholdt og præsentabel med synlig beliggenhed.

Ejendommens stueplan er udlejet til restaurant (Regnbuen), boligmægler (Nybolig), YogaForløb (Yogacenter) samt kontorhotellet i Tværstræde 14C.

 

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Frederikssund Kommune som har ca. 45.000 indbyggere. Frederikssund er en flot og gammel købstad med et charmerende fjordmiljø og flere lystbådehavne.

Ejendommen er centralt beliggende tæt ved gågaden (ca. 100m) og i gåafstand til S-tog med forbindelse til København.

Frederikssund er et område med stor vækst og et attraktivt sted at drive erhverv med en dynamisk og meget aktiv erhvervsforening.  Området har også gode handlemuligheder med shoppingcenteret ”Sillebroen” som er Nordsjællands største shoppingcenter.

Området er blevet styrket med en ny højbro til Hornsherred og en omfattende udvidelse af tilkørselsforholdene.

Det forventes også, at den nuværende Frederikssund-motorvej som starter ved Motorring 3 i Rødovre, bliver forlænget helt til Frederikssund.

 

Ønsker du mere information om lejemålet, kan du bestille et prospekt direkte her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os.

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.