Your search results

Udviklingsprojekt. I hjertet af Frederikssund

Pris: 10.000.000 kr.
Sags nr: Østergade 11
Areal: 990 m2
Årlig leje/m2
Årlig driftudgift 83320
Årlig driftudgift/m2 84
Adresse: Østergade 11
Post nr: 3600
Område:
Type:

Charmerende byejendom fra 1900 som kan udvikles med 9 lejligheder. I stueetagen er der butikslejemål som skal bibeholdes. Det er udlejet til Nordisk Handelshus som er en detailbutik der sælger fiskeri- og jagtudstyr mv.

Der er udarbejdet et arkitekttegnet skitseprojekt som indeholder i alt 990 m2.

De nuværende ejere og deres arkitekt er i løbende forhandling med kommunen om myndighedsprojekt. Ny ejer kan stadig nå at sætte sit præg på udviklingsprojektet. Dispositionsoplæg fra arkitekthuset Tegne-stuen udleveres gerne.

Projektets parkering kan holdes indenfor matriklen.

Der er tinglyst en servitut som yderligere giver ret til 7 p-pladser ud mod den bagvedliggende Lundevej.

Beliggenhed og området

Frederikssund er en flot og gammel købstad med et charmerende fjordmiljø og flere lystbådehavne.

Ejendommen er centralt beliggende lige midt i byen.

Østergade og Jernbanegade ligger i forlængelse af hinanden og er byens primære strøggader/handelsgader med mange specialbutikker.

Østergade fortsætter i Havnegade som ender ved Frederikssund Havn.

Ejendommen har en ideel beliggenhed i forhold til faciliteter og transport med gå- /cykelafstand til alle byens muligheder, busser, togstation, skoler og børneinstitutioner. Der er kort afstand til Roskilde fjord med ”strand” områder og Frederikssund/Marbæk lystbådehavn.

Frederikssund Kommune har en god infrastruktur samt bus- og togforbindelser til de fleste byer, herunder direkte S-togsforbindelse til København og er koblet på supercykelstisystemet i hovedstadsområdet.

Området er blevet styrket med en ny højbro til Hornsherred og en omfattende udvidelse af tilkørselsforholdene.

Det forventes også, at den nuværende Frederikssundmotorvej som starter ved Motorring 3 i Rødovre, bliver forlænget helt til Frederikssund.

Kommunen har mere end 45.000 indbyggere og er et område i stor vækst. Desuden bygges en ny bydel – Vinge – med plads til 30.000 nye beboere samt et nyt erhvervsområde.

Kommunen arbejder målrettet på, at Vinge og resten af Frederikssund skal være front indenfor bæredygtighed og smart-city løsninger, dvs. udbredt anvendelsen af data og IT-løsninger, der tilfører værdi til by og infrastruktur til gavn for borgerne og byens effektivitet.

 

Kort placering

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.